De leukste mode accessoires in 2023

2023-07-06
Sophie

De komende maanden worden plakkerig, maar dat betekent niet dat je je accessoires moet vergeten. Zelfs in de zomer kunnen accessoires je outfit mooier maken. Kijk anders eerst eens op Tramontana voor de leukste zomerkleding. Accessoires stellen namelijk niets voor als je niet eerst een prachtige garderobe hebt! In deze blog delen we onze leukste accessoires.

Schoenen

Schoenen zijn altijd belangrijk bij je outfit. Gabor heeft veel toffe schoenen die goed bij je outfit passen. Eigenlijk zijn schoenen altijd wel belangrijk bij je outfit, het geeft net dat beetje extra. Er zijn een aantal trends die je kunt volgen in 2023. Zo zijn de pumps weer helemaal in, maar ook enkellaarsjes en sandalen doen het goed. Deze zijn vooral fijn voor in de zomer.

Een zonnebril

Het is vanzelfsprekend dat een zonnebril onmisbaar is tijdens de zomermaanden. Het is verstandig om te kiezen voor een montuur dat niet te kleurrijk is, zoals zwart, zilver, goud of bruin. Deze tijdloze kleuren zorgen ervoor dat je er niet snel op uitgekeken raakt. Je kunt ervoor kiezen om wat meer geld uit te geven aan een designer bril, of je kunt een klassieke piloten zonnebril overwegen. Daarnaast kun je eens kijken of je een mooie vintage montuur kunt vinden in tweedehands winkels. Vergeet niet te controleren of de bril je beschermt tegen uv-straling; je zou een CE-markering op de bril moeten zien."

Oorbellen

Natuurlijk moeten we niet vergeten om oorbellen te dragen. Het maakt niet uit wat voor soort oorbellen het zijn, of ze nu van goud of een schelp zijn, zolang je er maar één draagt. Wil je graag zo lang mogelijk met deze oorbellen doen? Kies dan voor echt goud of zilver. Het zal niet verkleuren of vlekken en blijft mooi voor de rest van je leven. Zo kun je ze over tien jaar nog steeds dragen.

Ring

Een ring kan je outfit ook een andere uitstraling geven. Een ring is een subtiel modeaccessoire dat je elke dag kunt dragen. Vaak heeft een ring ook een speciale betekenis, zoals een erfstuk of een verlovingsring. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen, want een te kleine of te grote ring zit niet comfortabel. Ringen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals zilver en titanium. Elk materiaal heeft zijn eigen plus en minpunten. Doe dus even goed onderzoek. Er zijn ontelbaar veel prachtige stijlen ringen, zoals modern of vintage. Het is ook goed om te kijken hoe een ring bij je outfits staat wanneer je er een gaat kopen.

Horloge

Een mooi horloge is een leuke toevoeging aan je outfit. Er zijn zoveel verschillende modellen om uit te kiezen, dat er altijd wel één is die perfect bij jou past. De grootte van het uurwerk is een belangrijk criterium om te bepalen of het horloge bij je past. Je kunt ook kijken naar de grootte van je pols om te zien of het horloge goed zal passen. Probeer verschillende horloges uit, zodat je kunt zien hoe ze eruitzien om je pols. Het is ook belangrijk om te bedenken of het horloge past bij je kledingstijl. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, zoals chique of design. Er is volop keuze!